Save
Random Shot: 

Welcome to the Sherdog Mixed Martial Arts Forums forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back  Sherdog Mixed Martial Arts Forums > Fight Discussion > Sprechen Ze Jive > Hrvatski thread - for Croatians

Reply

Sherdog Forums
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-25-2007, 01:58 PM   #81 (permalink)

White Belt

Status: praetorian982 is offline
Send a message via MSN to praetorian982
Quote:
Originally Posted by Adnan22
Slusaj me picka ti materina ustaska, potegao si prvi nacionalna prepucavanja. To sto odemo dole u vasu usranu domovinu odemo da se prsimo.......pa picka ti materina otidji dole u makarsku pa pogledaj jebem ti mater franjevacku, sve kafane koje pustaju bosansku i srbsku muziku privlace narod.......a ove vase usljive ustaske kafancice gdje drmaju mandoline poluprazne mater vam jebem nezahvalnu. Da ste takve ponosne ustasine zasto ne zabranite da se svira ista osim hrvatske muzike?

Mozda zato sto ste rodjeni da dojite tudji kurac da bi mogli opstati majku vam jebem ustasku u picku, jebem li ti mamu cviju u picku govno jedno ustasko. Ajde sretan ti katolicki bozic, jebem ti gospu kurvanjsku u picku katolicku.
To je jedino kaj znaš, spominjat nekomu mater. Neću ti zamjerit, ipak si ti bosanac. Glazba je stvar kulturne osviještenosti, nekome to branit je blesavo. Svatko nek sluša kaj hoće,ak netko hoće slušat čobansku muziku nek mu bude. A ti se nemoj zamarat više s menom, znam da imaš neke napade za planirat, bombe za postavljat i to kaj već radiš. Pozdravi mi Osamu. Allahu akbar do idućeg puta.

Reply With Quote

Old 02-25-2007, 04:06 PM   #82 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Status: Adnan22 is offline
Quote:
Originally Posted by praetorian982
To je jedino kaj znaš, spominjat nekomu mater. Neću ti zamjerit, ipak si ti bosanac. Glazba je stvar kulturne osviještenosti, nekome to branit je blesavo. Svatko nek sluša kaj hoće,ak netko hoće slušat čobansku muziku nek mu bude. A ti se nemoj zamarat više s menom, znam da imaš neke napade za planirat, bombe za postavljat i to kaj već radiš. Pozdravi mi Osamu. Allahu akbar do idućeg puta.

E dalmatinski pederu, fino si sasro ovo sve kad ti nista ruzno nisam rekao u pocetku. Sta si ocekivao mater ti jebem kad mi govoris da sam balija? Ne osjecam se plaho religiozan, ali dabome da nevolim kad me neko pokusava provocirati. Idi ti dole po dalmaciji, bio sam par puta u dalmaciji preko zime..........jao tuge i jada......nije ni cudo sto ste takva pascad.

Ajde ti fino pomoli se gospi, malo i izdrkaj joj po sisama vjerojatno joj nista nije cesalo picku otkad je onog cimpanzu rodila.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-26-2007, 04:36 AM   #83 (permalink)
Law

White Belt

Status: Law is offline
Stvarno krasno svi govorite, prekrasno je čitat kako ste kulturni!!!
Law is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-26-2007, 04:29 PM   #84 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Status: D19 is offline
Ovaj threat je "for Croatians"!!!

Neznam sto privlaci ovu gamad srpsku/muslimansku na NAS forum. Turci su vam stoljecima jebavali zene, sramite se gamad jedna. Dalmacije se ostavi smradu, jebem ti turbo folk!

Reply With Quote
Old 02-27-2007, 02:20 AM   #85 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by D19
Ovaj threat je "for Croatians"!!!

Neznam sto privlaci ovu gamad srpsku/muslimansku na NAS forum. Turci su vam stoljecima jebavali zene, sramite se gamad jedna. Dalmacije se ostavi smradu, jebem ti turbo folk!

Ma nabijem i tebe i hrvatski thread na kurac svinjo jedna ustaska, haha cuj "vas" forum. Pa i vama su turci jebavali zene.........i njemci i austrijanci i italijanci. Ajde ti malo svom fratru pa mu podoji kurac, znam da je to sada bilo aktuelno kod vas katolika da popovi siluju malu djecu

Last edited by Adnan22 : 02-27-2007 at 02:30 AM.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-27-2007, 05:55 AM   #86 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Jebate svaka druga ti je o fratrima i o pusenju. Vidim imas gadne traume iz djetinstva.

Iskompleksirani smrade, mudjahedinu jedan !

Bas jucer na TV vidio, neku fanaticnu skupinu u bosni koja zeli odvesti vas narod na "pravi" put.
ha ha Neki jebeni fanatici, eto vam vase brace muslimanske. Kazu pravi musliman ne smije gledati TV, slusati muziku .

Na kraju krajeva vi nikad nebi bili muslimani da vam turcin nije sablju pod grlo stavio. Bas vam je krasno, uzivajte !

Reply With Quote
Old 02-27-2007, 08:39 AM   #87 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by D19
Jebate svaka druga ti je o fratrima i o pusenju. Vidim imas gadne traume iz djetinstva.

Iskompleksirani smrade, mudjahedinu jedan !

Bas jucer na TV vidio, neku fanaticnu skupinu u bosni koja zeli odvesti vas narod na "pravi" put.
ha ha Neki jebeni fanatici, eto vam vase brace muslimanske. Kazu pravi musliman ne smije gledati TV, slusati muziku .

Na kraju krajeva vi nikad nebi bili muslimani da vam turcin nije sablju pod grlo stavio. Bas vam je krasno, uzivajte !

Vidim bas koliko znas o istoriji moj ustasino, bas sam neki dan gledao grupu kulturnih ustasa kako zele da ponovo otvore jasenovac i da pokrenu novu hrvatsku kulturu istrjebljenja. Kako ono bi, vi ste njemci i austrijanci a ne slaveni?! Hehe malo ste se zajebali jebem li ti mamu katolicku u picku.

Kad se sjetim sta je dalmatinske pascadi izginulo od armije BiH po hercegovini nasmijem se, a i sad ste picke, kad bosanci odu u dalmaciju primate nas ko kurvice male. Samo nastavite pustati Halida Beslica, Sabana Saulica, Semsu Suljakovic, Mile Kitic, Milos Bojanic.........itd.......sta ce te da vam mi nedodjemo da vam silujemo domovinu nebi imali para da hranite djecu......jadnici.

Last edited by Adnan22 : 02-27-2007 at 02:16 PM.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-28-2007, 04:34 AM   #88 (permalink)

Yellow Belt

Status: GOP_Rocks is offline
adnane hadziosamnlijderzelezudzemalpasamustapiz etzulfikarbegovicu jebenti kevu fatu s palicom u dupe dok caca ti haso drqa qurac na stranu kao tipicni vahabitski peder idi odjebite se tvojoj temi "for yugoslavs" dobre volje...
GOP_Rocks is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-28-2007, 05:13 AM   #89 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by GOP_Rocks
adnane hadziosamnlijderzelezudzemalpasamustapiz etzulfikarbegovicu jebenti kevu fatu s palicom u dupe dok caca ti haso drqa qurac na stranu kao tipicni vahabitski peder idi odjebite se tvojoj temi "for yugoslavs" dobre volje...

E Hrvoje Krmojebman, jebem ti tetku Matildu u po pizde franjevacke razjebane i razdrkane. Naucila je da zajedno sa tvojom mamom Lidijom prima srbsku i muslimansku kurcinu u supak pa da je malo sjetim onih vremena kad je radila po kasarnama ko kurva za podizanje morala.

Nemoj se ba ljutiti, ti si ipak moj covjek.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 02-28-2007, 05:45 AM   #90 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

ha ha na Vahabite sam mislio!

U picku materinu oni su hard core fanatici.

Nadam se da vasa braca Vahabiti nisu "2 hot 2 handle" za vas .

Pa ako mislite biti pravi muslimani, nazad u srednji vijek!
Zato si i odjebao u Svedsku, to ti je pametno .

Mi zivimo od vasih turista ???

Bas prije neki dan u restoran dosli bosanci, pa tocili svoje vino ispod stola. Katastrofa!
Na plazu ko cigani dodju, pa ponesu i rucak i veceru. Lonci na sve strane . Koma, trebalo bi ih otjerati u jebeni Neum.

A sto se tice turfo-folka to je nasa sramota, jebiga.

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules