Welcome to the Sherdog Mixed Martial Arts Forums forums.
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!
If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
adnane smrade nema tzv. "Bosna-Herzegovina" na Euro iduce godine, dok u momcad slavne hrvatske reprezentacije sinoc vise od polovine momcadi su cisti posteni hrvatski domoljubi sa prostora "Pederacija BiH". hercegovina i bosna = hrvatska, i hrvati islamske vjere su ponos hrvatske. Balije/capital-M-for-Muslimani/Jugoslaveni/Bosnjaci/Istocni-Goti/Istocni-Kelti/Muslimanski-Vlasi/Roma-islamske-vjere ili bilo koji qurac sto sam sebi zovete odjebite se nazad u tursku ili indiju ili irsku ili gdjegod drugo bi vas primili...
adnane smrade nema tzv. "Bosna-Herzegovina" na Euro iduce godine, dok u momcad slavne hrvatske reprezentacije sinoc vise od polovine momcadi su cisti posteni hrvatski domoljubi sa prostora "Pederacija BiH". hercegovina i bosna = hrvatska, i hrvati islamske vjere su ponos hrvatske. Balije/capital-M-for-Muslimani/Jugoslaveni/Bosnjaci/Istocni-Goti/Istocni-Kelti/Muslimanski-Vlasi/Roma-islamske-vjere ili bilo koji qurac sto sam sebi zovete odjebite se nazad u tursku ili indiju ili irsku ili gdjegod drugo bi vas primili...
Bas sam se upitao kad ce ovaj smrad ustaski da plati racun za internet......kasnis jedno mjesec dana sa odgovorima........taman te i zaboravim kad ti odjednom mama se napusi dovoljno kurcine da napises jos jednu poruku.
Cuja sam da se bori u januaru. A cuja sam da ce Gop_Rocksova mama da obori svoj stari svjetski rekord u kurvaluku, ovaj put ce da ide autobusom i da se jebe od makedonije pa do slovenije.........pa cemo da vidimo koliko ce gopan da dobije brace i sestara.
znam da je zakazano da se bori u prvom mjesecu al jel ima tko nekakvih novosti oko njegovih treninga? jel ovdje il u Amsterdamu? jel mu Hyppolite jos uvijek trener? kako kljuka?
jedva cekam vidjet Mirka sa novom kljukom i jebenim gas tankom!