Save
Random Shot: 

Welcome to the Sherdog Mixed Martial Arts Forums forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back  Sherdog Mixed Martial Arts Forums > Fight Discussion > Sprechen Ze Jive > Hrvatski thread - for Croatians

Reply

Sherdog Forums
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-28-2007, 05:08 AM   #281 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Status: Adnan22 is offline
Quote:
Originally Posted by mrDali View Post
molim skini taj avatar lazove. znam da u dusi mrzis njega i zastavu skojom se on pokriva.
odkako smo otisli znam da sam bio u domivini vise puta nego ti. ali nema veze znam da nemozes puno para da zaradis ciscenjem WCova tamo. u tvojoj danasnjos drzavi UVIJEK ces da budes drzavljanin "druge klase". nadam se da ce tvoje kopile moci da uspije malo bolje.

ps: jesil vec izdrko na video koji sam ti poslo u warroom. ja mislim da si ga vec pokazao hodzi i lokalnoj teroristickoj grupi.

Pa vec sam ti jednom rekao govno ustasko, mirko je posten covjek on nije clan NDH vec je covjek socijaldemokrata, nikad ga nisam cuo da govori nesto lose protiv nekog drugog nit sam ga cuo da spada na tvoj nivo jednog obicnog nacistickog proljeva i pise "Noz zica srebrenica". Postujem sve ljude dobre volje, a nacisticke smradove koji nikad nisu vidjeli ni hrvatske ni evrope i kriju se na drugoj strani okeana volim da gazim.

Nego nastavi traziti ko ti je od one mnostve meksikanaca i crncuga izjebo mamu krmecu, pa je tebe izasrala nakon 9 mjeseci, mozda bi trebao poceti traziti po stalama i krmetnjacima.....ko zna sta ju je izjebalo kad se kurvala po kaliforniji

Sto nespavas jadnice jadni? Mora da te grize ko ti je pravi otac
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote

Old 05-28-2007, 05:14 AM   #282 (permalink)
Banned

Status: mrDali is offline
Quote:
Originally Posted by Adnan22 View Post
Pa vec sam ti jednom rekao govno ustasko, mirko je posten covjek on nije clan NDH vec je covjek socijaldemokrata, nikad ga nisam cuo da govori nesto lose protiv nekog drugog nit sam ga cuo da spada na tvoj nivo jednog obicnog nacistickog proljeva i pise "Noz zica srebrenica". Postujem sve ljude dobre volje, a nacisticke smradove koji nikad nisu vidjeli ni hrvatske ni evrope i kriju se na drugoj strani okeana volim da gazim.

Nego nastavi traziti ko ti je od one mnostve meksikanaca i crncuga izjebo mamu krmecu, pa je tebe izasrala nakon 9 mjeseci, mozda bi trebao poceti traziti po stalama i krmetnjacima.....ko zna sta ju je izjebalo kad se kurvala po kaliforniji

Sto nespavas jadnice jadni? Mora da te grize ko ti je pravi otac
im above you!!! THE END
mrDali is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-28-2007, 06:15 AM   #283 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
im above you!!! THE END

Ajde mjesanac na spavanje, meni si samo do kurca kad mi ga pusis.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-28-2007, 06:15 AM   #284 (permalink)
Banned

Status: Oliver is offline
Quote:
Originally Posted by bbbmarc View Post
hamushko ti je tetak?

Šta odnosno ko je "hamushko" ?
Oliver is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-28-2007, 07:50 AM   #285 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oliver View Post

Napisao si da ti se tetka ozenila za tetka..........valjda si mislio udala.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-28-2007, 08:28 AM   #286 (permalink)
Banned

Status: mrDali is offline
Quote:
Napisao si da ti se tetka ozenila za tetka..........valjda si mislio udala.
go clean some toilets.
mrDali is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-28-2007, 09:47 AM   #287 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
go clean some toilets.

Ej ustaso, eno idi brze neko ti je pasce zguzilo staru, pogledaj jeli pelcovan. Doduse to tebi i ne s****, ti i sam jebes svoju mamu jer je ona jedina zena u svijetu koja te imalo voli.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-29-2007, 03:39 PM   #288 (permalink)

Green Belt

Status: bbbmarc is offline
Quote:
Originally Posted by Oliver View Post
hamush, kolacicko, fadil

ako njega neznaš koga znaš?
bbbmarc is offline  | 

Reply With Quote
Old 05-31-2007, 05:57 AM   #289 (permalink)

Yellow Belt

Status: gogx is offline
Quote:
Ej ustaso, eno idi brze neko ti je pasce zguzilo staru, pogledaj jeli pelcovan. Doduse to tebi i ne s****, ti i sam jebes svoju mamu jer je ona jedina zena u svijetu koja te imalo voli.
Koji si ti car, daj napusti teren, ajde na nekakav fetis-incest forum pa tamo seri pizdarije.
Razina rasprave ti je stvarno kao u citaca wc-a, koji je dosao iz srednje bosne u potrazi za baklavom.

Reply With Quote
Old 05-31-2007, 06:03 AM   #290 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by gogx View Post
Koji si ti car, daj napusti teren, ajde na nekakav fetis-incest forum pa tamo seri pizdarije.
Razina rasprave ti je stvarno kao u citaca wc-a, koji je dosao iz srednje bosne u potrazi za baklavom.

kako bi to bilo kad bi ti ja dosao kuci, i poceo da ti jebem mamu u guzicu pred tvojim tatom?

E prijatelji eto sezone kad bosanci donose pare........ajde ljudi da se sretnemo u makarskoj, moremo otic kod bebica da se malo napijemo i slusamo Halida Beslica. Ima tamo ova jedna fajn konobarica Ana.........jao majko kud se neozeni tada, da je vodim sa sobom......sad se kajem.

Last edited by Adnan22 : 05-31-2007 at 06:22 AM.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules