Quote:
Originally Posted by mrDali
molim skini taj avatar lazove. znam da u dusi mrzis njega i zastavu skojom se on pokriva.
odkako smo otisli znam da sam bio u domivini vise puta nego ti. ali nema veze znam da nemozes puno para da zaradis ciscenjem WCova tamo. u tvojoj danasnjos drzavi UVIJEK ces da budes drzavljanin "druge klase". nadam se da ce tvoje kopile moci da uspije malo bolje.
ps: jesil vec izdrko na video koji sam ti poslo u warroom. ja mislim da si ga vec pokazao hodzi i lokalnoj teroristickoj grupi.
|
Pa vec sam ti jednom rekao govno ustasko, mirko je posten covjek on nije clan NDH vec je covjek socijaldemokrata, nikad ga nisam cuo da govori nesto lose protiv nekog drugog nit sam ga cuo da spada na tvoj nivo jednog obicnog nacistickog proljeva i pise "Noz zica srebrenica". Postujem sve ljude dobre volje, a nacisticke smradove koji nikad nisu vidjeli ni hrvatske ni evrope i kriju se na drugoj strani okeana volim da gazim.
Nego nastavi traziti ko ti je od one mnostve meksikanaca i crncuga izjebo mamu krmecu, pa je tebe izasrala nakon 9 mjeseci, mozda bi trebao poceti traziti po stalama i krmetnjacima.....ko zna sta ju je izjebalo kad se kurvala po kaliforniji
Sto nespavas jadnice jadni? Mora da te grize ko ti je pravi otac