|
 |
|
|
|
|
 |
03-16-2007, 07:24 AM
|
#151 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Adnan22
More brate, dovedi mi i tvoju mamu da je usput naguzim za koji tolar ili kunu. 
|
Može prijo , dovest cu i starog da naguzi tebe!  Za koju krunu...
|
| |
|
03-16-2007, 07:32 AM
|
#152 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by boka
Može prijo , dovest cu i starog da naguzi tebe!  Za koju krunu...
|
Dovedi dovedi......ako mozes dovedi mi i svoju sestricu pa da se ja i tvoj tata mjenjamo na njoj. Znam da je utrenirao zajedno sa popom i tebe i nju. 
|
| |
|
03-16-2007, 07:45 AM
|
#153 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Pa nismo religiozni, tako da nemamo takvih iskustava sa popom.Ali ajde pojasni mi nešto, znam da je kod vas obicaj da ima muški nekoliko žena , kako to da je kod tebe obratno?Zašto ti ima mama toliko muških u kuci?
Uživaj u vikendu brate i dobro operi onu tvoju smrdljivu guzetinu nakon što izadje ona kila govana iz tebe.Nemoj pretjerivat s lepinjama i cevapima, neceš dobro izgledat na plaži!  lipi pozdrav
|
| |
|
03-16-2007, 08:27 AM
|
#154 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by boka
Pa nismo religiozni, tako da nemamo takvih iskustava sa popom.Ali ajde pojasni mi nešto, znam da je kod vas obicaj da ima muški nekoliko žena , kako to da je kod tebe obratno?Zašto ti ima mama toliko muških u kuci?
Uživaj u vikendu brate i dobro operi onu tvoju smrdljivu guzetinu nakon što izadje ona kila govana iz tebe.Nemoj pretjerivat s lepinjama i cevapima, neceš dobro izgledat na plaži!  lipi pozdrav
|
Imas imas, to je dio vaseg katolicizma da svako musko djete mora da doji popu kurcinu dok ne napuni 9 godina.
A nemoram ja da perem moju guzcetinu to dodje tvoja mama i baka pa mi polizu bude fino cista a i one jadnice dobiju malo hrane.
Upravu si imamo po deset zena u bosni, to je nas bosanski obicaj, njih zovemo kurvatice 
|
| |
|
03-16-2007, 09:00 AM
|
#155 (permalink)
|
White Belt
| Location:
Republic Of Peschenica |
Status:
|
|
Quote:
|
E slusaj da ti kazem govno jedno ustasko, nisam ti ja kriv sto te je tata slao katolickom popu da te guzi, to je problem tovjih roditelja. Titovo ime nemoj da spominjes tim svojim razjebanim kurvatskim ustima jer nevrijedis. Ti si isti onaj ustaski potomak koji je sjedio i slusao kako mu dido Marinko prica kako je 1940-ih godina klao ljude i slao ih u jasenovac, prema tome nemoj da gadis ime Josipa Broza i Jugoslavije tim svojim razdrkanim ustaskim zvaljama.
Ti si jedan obicni bezvrijedni kurvatski dzukac bez imalo manira, vi ste ovde svi govna i tretiram vas kao govna, ima nekih izuzetaka ali rijetko. Prodate duse ustaske, naguzili ste se njemackoj..............do duse da vam nije bilo svabe koji vas je guzio nebi vam ni bilo Kurvatske "Danke Deutchland" tako je pjevala drzava kurvi. 
|
Još jednom ponavljam kako mi te je jako žao, vidim da imaš traume i zbog toga što te niti u pionire nisu htjeli primiti, vjerojatno si već onda iskazivao ovakvu mržnju koju imaš prema ljudskom rodu. Ja na svu sreću sam bio primljen u pionire i baš mi je bilo lijepo. Ne nisu me roditelji vodili kod svečenika jer je moj otac bio vojno lice, Titov vojnik, a djed mi je bio u partizanima, tako da su kod nas u kući Tito i JNA bili vjera.
Žalim te, iskreno te žalim jer nikakvu vrstu ljubavi ti nisi osjetio pa čak ni Titovu, strašno strašno mora da ti je bilo odrastati tako usamljen i sam. Napušten od svih sjedio si u kutu neke sobe i smišljao mržnju prema svima i osvetu prema svima koji te nisu voljeli kao malog.
Ali nadam se i vjerujem da ćeš možda jednog dana postati ljudko biće barem na 5 minuta.
|
| |
|
03-16-2007, 09:59 AM
|
#156 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Law
Još jednom ponavljam kako mi te je jako žao, vidim da imaš traume i zbog toga što te niti u pionire nisu htjeli primiti, vjerojatno si već onda iskazivao ovakvu mržnju koju imaš prema ljudskom rodu. Ja na svu sreću sam bio primljen u pionire i baš mi je bilo lijepo. Ne nisu me roditelji vodili kod svečenika jer je moj otac bio vojno lice, Titov vojnik, a djed mi je bio u partizanima, tako da su kod nas u kući Tito i JNA bili vjera.
Žalim te, iskreno te žalim jer nikakvu vrstu ljubavi ti nisi osjetio pa čak ni Titovu, strašno strašno mora da ti je bilo odrastati tako usamljen i sam. Napušten od svih sjedio si u kutu neke sobe i smišljao mržnju prema svima i osvetu prema svima koji te nisu voljeli kao malog.
Ali nadam se i vjerujem da ćeš možda jednog dana postati ljudko biće barem na 5 minuta.
|
Haha, vidi ustaskog potomka sto se izvlaci, sad je odjednom bio pionir i Dido Marinko u partizanima. Nevjerujem da su bas primali ljigave ustasine u partizane pa prema tome sumnjam da ti je djed bio u partizanima. Kurvati su masovno isli u Ustase jer ste prodate duse, uvjek bili i uvjek ce te i biti.
Tata ti je vjerovatno bio u JNA i sanjao o vremenu kada ce imati sansu da opet kolje svoje komsije kao sto mu je i otac radio u Ustasama za vrjeme drugog svjetskog rata. To je vasa Hrvatska kultura, nacizma..... a ti si sjedio kod djeda i slusao o njegovim pustolovinama kada je ulazio u sela sa "U" na glavi i masakrirao civile. To su ti bile bajke za djecu kao i svakom kurvatskom djetetu, ili "Kurvaticu".
Vi ste kurvati jedna obicna bjeda, da vam nije drug Tito poklonio more sada bi lunjali kao pascadi po ulicama
Krivo ti je moj kurvate zato sto si potekao iz familije Ustasa.......to je jedna prljava sramota, to ti nece nijedna laz oprati. 
|
| |
|
03-16-2007, 11:24 AM
|
#157 (permalink)
|
|
angry turtle
Status:
|
|
Quote:
|
Nisam znao da su vase vlasnistvo.
|
obrezani, jel vidiš ove znakiće " "? - to se zovu navodnici. Jel trebaš objašnjenje?
|
03-16-2007, 11:40 AM
|
#158 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Samurai Jack
obrezani, jel vidiš ove znakiće " "? - to se zovu navodnici. Jel trebaš objašnjenje?
|
Kurvate, ako mislis da sam ozbiljan prema govnima onda se varas, proljevu katolicki. 
|
| |
|
03-16-2007, 12:12 PM
|
#159 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Ajmo braco svi zajedno
Hej sloveni jos ste zivi rijec vasih djedova
dok za narod srce bije.......
Ljudi selamim vas idem veceras da slusam Sabana Saulica i Janu......mislicu na svoju bracu Hrvate. Nek vam Alah i njegova treba Gospa podari svaku dobru.
|
| |
|
03-16-2007, 01:50 PM
|
#160 (permalink)
|
|
C2H5OH
| Location:
somewhere far beyond |
Status: