|
 |
|
|
|
|
 |
03-10-2007, 09:38 AM
|
#131 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Adnan22
Pa pizda ti materina govnarsko kurvatska, ko vam je dao istru? ko vam je dao omis, makarsku i onoliko more? Sta mislis da bi vam saveznici ovako fino Kurvatsku popunili kad su vidjeli kakvi ste bili zestoki nacisti mater ti jebem popisanu? Ko vam je ulagao u turizam sa parama SVIJU NAS? Tito!
Picka ti materina nezahvalna i govnarska da ti nije bilo Tita nebi ni imao ono sto vam je dao i da nismo svi mi ginuli. A vi ste uvijek bili picke i prodate duse, spilili se sa nacistima da koljete svoj narod zato sto ste jedna obicna govna prodata. Jadni samo oni muslimani koji su vam vjerovali.
Mars ti u picku svoje kurvatske mame pseto jedno sareno.
|
ko je rekao da sam ja hrvat ili kako ti ti kazes "kurvat"? mozda sam i "cetnik". ko zna. mozda i nisam. "cetnici" i "ustase" imaju neku duboku mrznju izmedju sebe ali, garantujem ti, imaju(u svojoj mrznji) posebno mjesto u svom srcu za poturcene srbe i hrvate: danasjne takozvane boznjake. puno vas volimo, toliko volimo da vas ubijemo. prava "grcka" tragedija, mozda cak i sheakspeareova. bilo koja, ako je zavrsetak isti. zavrsetak je glavni.
to je, smrt.
ali......alija............ali........... ........................................ ........................................ .........kad ti kazem volim te,
ne vjeruj mi, jebem te,
TAKO TI JE MALA MOJA KAD PRCI BOSANAC.
pravi bosanac. to nije tvoje, ali i moje.
ps: fuck long and prosper bro!
|
| |
|
03-10-2007, 10:49 AM
|
#132 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by mrDali
ko je rekao da sam ja hrvat ili kako ti ti kazes "kurvat"? mozda sam i "cetnik". ko zna. mozda i nisam. "cetnici" i "ustase" imaju neku duboku mrznju izmedju sebe ali, garantujem ti, imaju(u svojoj mrznji) posebno mjesto u svom srcu za poturcene srbe i hrvate: danasjne takozvane boznjake. puno vas volimo, toliko volimo da vas ubijemo. prava "grcka" tragedija, mozda cak i sheakspeareova. bilo koja, ako je zavrsetak isti. zavrsetak je glavni.
to je, smrt.
ali......alija............ali........... ........................................ ........................................ .........kad ti kazem volim te,
ne vjeruj mi, jebem te,
TAKO TI JE MALA MOJA KAD PRCI BOSANAC.
pravi bosanac. to nije tvoje, ali i moje.
ps: fuck long and prosper bro!
|
Sta se ti dizes majku ti jebem, da ti pravo kazem jebem sve religije! Nisam religiozan ni po picke, ja se osjecam i kao bosanac a bogami osjecam se kao i jugosloven. Samo nevolim nacionalisticke picke nikako, majku vam jebem svima. Sta ces ti picka ti materina ustaska, niste mogli u drugom svjetskom ratu sa onolikom njemackom iza ledja, jebali su vam partizani majku u po pizde sarene........samo sto je tito bio budala pa je nacistima gradio zemlju i poklanjao. Mrzim sve nacionaliste a i da se razumijemo mrzim i sve vjere, sviju vas ja nabijem na kurac pa vi bili cetnici, balije ili ustase svi ste mi jednako mrski majku vam jebem u usta.
|
| |
|
03-10-2007, 02:23 PM
|
#133 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Sta se ti dizes majku ti jebem, da ti pravo kazem jebem sve religije! Nisam religiozan ni po picke, ja se osjecam i kao bosanac a bogami osjecam se kao i jugosloven. Samo nevolim nacionalisticke picke nikako, majku vam jebem svima. Sta ces ti picka ti materina ustaska, niste mogli u drugom svjetskom ratu sa onolikom njemackom iza ledja, jebali su vam partizani majku u po pizde sarene........samo sto je tito bio budala pa je nacistima gradio zemlju i poklanjao. Mrzim sve nacionaliste a i da se razumijemo mrzim i sve vjere, sviju vas ja nabijem na kurac pa vi bili cetnici, balije ili ustase svi ste mi jednako mrski majku vam jebem u usta.
|
dobar post. to hocu da cujem. slazem se sa tobom. ne potpuno ali 50%.
ajde sada dosta o ovom sranju i da pricamo o MMA. ovo je moj drugi ali i zadnji post sto se tice ove budalastine.
PS: nemoj pustit ljude da te tako iznerviraju.
|
| |
|
03-11-2007, 08:08 AM
|
#134 (permalink)
|
White Belt
Status:
|
|
[quote=Adnan22]Sta bi vi kurvatski govnari imali da vam nije bilo Tita i sviju nas? Pitanje je bili mora i vidjeli, da vam nije nas dragi Tito poklonio sve i ako ste bili jedna obicna nacisticka pascad u drugom svjetskom ratu? Promisli se malo sareni proljevu......
To što si napisao učvršćuje moju tezu da nemaš ni osnovnu školu smrade. Probaj se upisat u Švedskoj da ne moraš dolje skupljat smeće po parkovima, možda te nauče gdje je točno i kad osnovana prva partizanska jedinica, a ak ostaneš koji put na dopunskoj nastavi možda naučiš i gdje je Tito rođen. I kad svladaš svo to gradivo možeš se vratit u svoju đamahiliju, oni stalno traže "školovane" ljude za iskapanje piramida,pa eto i tebi šanse.
Samo neznam kam ćeš se vratit, pola bosne hercegovačko a pola srpsko, i to najbolje govori o muslimanskoj armiji BIH,koju ti toliko voliš spominjat a među prvima si zbrisao kad su srbi krenuli! Sad ovdje liječiš frustracije, ali ne ratne jer ti rata nisi vidio smrade, ti liječiš frustracije jer se više nemaš kamo vratit. Zato ostani u Švedskoj i čisti javne zahode i smišljaj koliko ćeš ih dić u zrak dok skupiš hrabrosti da na sebe staviš bombu. Zato imaš dopuštenje da dođeš ovdje i sereš jer ti ništa drugo od života nije ni ostalo mali nepismeni jadniče. I još jedna stvar, ti mora nikad nisi ni vidio. Možeš mi jebat sve kaj hočeš sad, ali time isto liječiš frustracije jer ja ne vjerujem da ti se više uopće diže, a čak i da možeš jebavat ja neznam kaj bi ti jebo kad te šveđanke neće dvaput pogledat.
|
03-11-2007, 08:19 AM
|
#135 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
[quote=praetorian982]
Quote:
|
Sta bi vi kurvatski govnari imali da vam nije bilo Tita i sviju nas? Pitanje je bili mora i vidjeli, da vam nije nas dragi Tito poklonio sve i ako ste bili jedna obicna nacisticka pascad u drugom svjetskom ratu? Promisli se malo sareni proljevu......
To što si napisao učvršćuje moju tezu da nemaš ni osnovnu školu smrade. Probaj se upisat u Švedskoj da ne moraš dolje skupljat smeće po parkovima, možda te nauče gdje je točno i kad osnovana prva partizanska jedinica, a ak ostaneš koji put na dopunskoj nastavi možda naučiš i gdje je Tito rođen. I kad svladaš svo to gradivo možeš se vratit u svoju đamahiliju, oni stalno traže "školovane" ljude za iskapanje piramida,pa eto i tebi šanse.
Samo neznam kam ćeš se vratit, pola bosne hercegovačko a pola srpsko, i to najbolje govori o muslimanskoj armiji BIH,koju ti toliko voliš spominjat a među prvima si zbrisao kad su srbi krenuli! Sad ovdje liječiš frustracije, ali ne ratne jer ti rata nisi vidio smrade, ti liječiš frustracije jer se više nemaš kamo vratit. Zato ostani u Švedskoj i čisti javne zahode i smišljaj koliko ćeš ih dić u zrak dok skupiš hrabrosti da na sebe staviš bombu. Zato imaš dopuštenje da dođeš ovdje i sereš jer ti ništa drugo od života nije ni ostalo mali nepismeni jadniče. I još jedna stvar, ti mora nikad nisi ni vidio. Možeš mi jebat sve kaj hočeš sad, ali time isto liječiš frustracije jer ja ne vjerujem da ti se više uopće diže, a čak i da možeš jebavat ja neznam kaj bi ti jebo kad te šveđanke neće dvaput pogledat.
|
Vidi pseta malog jebem li ti majku kurvatsku u picku katolicku, krivo ti je majku ti jebem sirotinjsku sto imam dole i kucu a bogami i vikendicu i sve napravio od svedski para......budi zavidan govno jedno ustasko. I krivo ti je i sto svakog ljeta mogu doci na more da me sluzis kao cara jebem li ti gospu svetu u picku.
Armija BIH nije bila muslimanska kopile jedno kurvatsko, bilo je tu i srba i hrvata legenda je bio General Jovan Divjak. Pola vas je ovde po inostranstvu samo sto nesmijete priznati, sta vas je ovde hrvatskih govnara samo sto ste ovdje manji od makovog zrna.......doduse i po hrvatskoj ste manji od makovog zrna........nesmjete dole ni pisnuti, da vam nije srba i bosanaca pokrepali bi od gladi jebem li vam sjeme i rod kurvatski.
To sto si navalio kako sam u svedskoj samo potvrdjuje koliko si zavidan mater ti jebem kurvatsku, nemoram ja kao i ti putovati u dalmaciju da radim kod onih dalmatinskih pedera u kafanama za bjednu platu. Vidio sam prosle godine kako dobro placaju plate po dalmaciji.......da vam nije bosanskog i srbskog baksisa pokrepali bi pascadi jedna kurvatska.
Ja sam za tebe gospodin a ti ces uvjek da budes jedno obicno kurvatsko govno, i tvoja zemlja ce uvjek biti moj otirac nogu, znam da ti je krivo sto oni koje mrzis dolaze na tvoje more......ali sta ces jedino sto ste uvjek i mogli je da lizete tudji kurac da prezivite.......ajde pjevaj "Danke Deutchland" majku ti jebem nacisticku.
Tito je bio u pravu "Jugoslaviju ce srusiti Hrvatski separatizam i Srbski ustanci"
Last edited by Adnan22 : 03-11-2007 at 08:34 AM.
|
| |
|
03-11-2007, 09:00 AM
|
#137 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Quote:
|
Originally Posted by praetorian982
Ti nisi gospodin, to vidimo po tvojem vokabularu, a nisi ni čovjek. Ti si smrad koji ovdje provocira i izmišlja gluposti, a zapravo u Švedskoj pere javne zahode i to te boli. Nisam ja tebi zavidan nego ti meni, ja sam mogao odavno otići van da sam htio ali ja sam sebi život stvorio ovdje, imam dobru plaću i obitelj. Ti da ovdje imaš vikendicu??! A kaj ćeš imat kad se probudiš?? Budalo jadna, čak me više nemožeš ni naljutit, dođe mi te žao. Odi sad papat svinjetinu i započni muslimanski thread da te više ne moram čitat nepismeni jadniče....
|
Haha, ti si jedno obicno kurvatsko govno, krivo ti je majkicu ti jebem sto znas da ovdje tipkam sa kompjutera u svojoj kuci a ne kao ti odes u internet cafe zato sto si jedna obicna kurvatska fukara.
Imam prijatelju dva auta dole imam kucu i vikendicu i ovde imam kucu, ja sam za tebe gospodin, takvi jadnici i bjede kao ti i tvoja kurvatska familija niste vrijedni ni da mi cipele ocistite. Ti nemas nista, Kurvatska se samo odrzava zahvaljujuci turizmom, hajde kad ste takvi nacisti (kao sto i jeste) sto ne zabranite bosancima i srbima da vam dolazimo na more? Nebi onda imao hrane na stolu, hranio bi tu svoju jadnu obitelj suhim hljebom. Poserem ti ja jedno bosansko govno na tvoju obitelj.
To sto dole po dalmaciji prodajes mamu srbima i bosancima za 30 kuna da je ponizavaju ko kuju neznaci da imas dobar posao jebem ti mater franjevacku.
Jebem li ti pleme kurvatsko,  trebali smo sve vas nacisticke ustaske kurvate poklati kad smo imali sansu poslije drugog svjetskog, vi ste pascadi a ne ljudi.
|
| |
|
03-11-2007, 04:53 PM
|
#138 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Hajmo Ih Rusit
|
| |
|
03-11-2007, 05:15 PM
|
#139 (permalink)
|
|
Banned
Status:
|
|
Izvrsna ideja..........ja cu biti Mose Pijade.
|
| |
|
03-12-2007, 04:30 PM
|
#140 (permalink)
|
White Belt
| Location:
Republic Of Peschenica |
Status:
|
|
Koji si ti lik neodgojeni, majko mila....
Toliko mržnje imati u sebi prema drugima to ne može ljudsko biće, toliko gadosti izgovoriti
pa to ni zadnji ološ na svijetu ne bi mogao.
Stvarno te može biti sram i stid tkvog riječnika i govora.
Srami se.... ti definitivno nisi čovjek, nemaš dušu nemaš ti ništa ljudsko u sebi, možeš imat 15 kuća i još toliko automobila, ali ti nikad nečeš biti ljudko biće.
Jako mi je žao što je još jedan život potrošen uzalud.....
|
| |
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
Posting Rules
|