Save
Random Shot: 

Welcome to the Sherdog Mixed Martial Arts Forums forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back  Sherdog Mixed Martial Arts Forums > Fight Discussion > Sprechen Ze Jive > Hrvatski thread - for Croatians

Reply

Sherdog Forums
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-08-2007, 08:42 AM   #121 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Status: Adnan22 is offline
Quote:
Originally Posted by Samurai Jack
a gdje živiš na proljeće i jesen?

to što dodješ malo osolit guzicu u 7. mjesecu ne možeš nazvati "živim preko ljeta".

Hmmmm budem dole 4 nekad 5 mjeseci, cak dole ponekad i radim.......a da ti pravo kazem ovde je fantasticno, Svedska je majka! A vi jadnici dole samo cekajte ljeta, jer su te vase vukojebne selendre po dalmaciji puste i prazne i jadne zimi i preko jeseni........ostrite se i trenirajte guzicu kad vam dodjemo
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote

Old 03-08-2007, 03:33 PM   #122 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Status: D19 is offline
Kladim se da si pronasao nekog Svedskog Harold Howarda, pa te taj Harold look alike dere u dupe poturceno.

Jebali te Svabe i World War II, smisli nesto novo. Mislis da me boli u dusi kad mi kazes da sam Ustasa? Apsolutno me boli kurac.

Ti si neki mudjahedin/turcin/beduin? wannabe. Cak si i za muslimana nula.

Nego sto ti to radis u "majci" Svedskoj ako nije tajna (osim sto im pusis kurcine)?

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 12:14 AM   #123 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by D19
Kladim se da si pronasao nekog Svedskog Harold Howarda, pa te taj Harold look alike dere u dupe poturceno.

Jebali te Svabe i World War II, smisli nesto novo. Mislis da me boli u dusi kad mi kazes da sam Ustasa? Apsolutno me boli kurac.

Ti si neki mudjahedin/turcin/beduin? wannabe. Cak si i za muslimana nula.

Nego sto ti to radis u "majci" Svedskoj ako nije tajna (osim sto im pusis kurcine)?

A ja se kladim da si ti pronasao nekog svabu koji ti dolazi preko ljeta i kara ti mamu za devize, pravi si biznismen majku ti jebem nacisticku.

Mudjahedin.......jao srce mi puca kad mi to kazes i kad mi kazes beduin samo vidim koliki si ustasa, gdje su beduini majku ti jebem sarenu u picku?

Nego strpi se jos malo, eto nas sada stavi karmin na usne i treniraj guzicu, jer ako sad za ljeto se ne ispusis kurcina i ne primis u guzicu nema ti nista od zivota zimi i ljeti.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 01:12 AM   #124 (permalink)
Banned

Status: boka is offline
A ima burekdžinicu , šta bi drugo radija. A na lito na Poljudu prodaje kokice , sad znam ko si Adnane kokicaru.Ako nije ništa od ovoga onda je Zlatan Ibrahimovic.
boka is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 07:17 AM   #125 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Quote:
Originally Posted by boka
A ima burekdžinicu , šta bi drugo radija. A na lito na Poljudu prodaje kokice , sad znam ko si Adnane kokicaru.Ako nije ništa od ovoga onda je Zlatan Ibrahimovic.
A sto ce jadan .

Momak svu negativnu energiju ispucava na mma forumu. Kao sto sam pretpostavio, Svedjani ga gadno diskriminiraju. Harold Howard "look alike" mu uvali svoj cevap u dupe a onda hopa cupa !

Frustrirano kopile, jedina mu utjeha cigan/pastir Saban Saulic, pa udri do zore!

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 07:47 AM   #126 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by D19
A sto ce jadan .

Momak svu negativnu energiju ispucava na mma forumu. Kao sto sam pretpostavio, Svedjani ga gadno diskriminiraju. Harold Howard "look alike" mu uvali svoj cevap u dupe a onda hopa cupa !

Frustrirano kopile, jedina mu utjeha cigan/pastir Saban Saulic, pa udri do zore!

Sta cemo imam mogucnosti da vam malo jebem mater kurvatsku pa se sa tim zabavljam kad mi je dosadno na poslu. Nemoram primati stranu kurcinu dok zaradjujem pare kao ti. Garant prodajes svoju mamu i sestre kad dodju nizozemci da bi prosirio svoju ishranu.

Reci mi kako se osjecas kad znas da si jedan jadni bjedni kurvat ciji najveci uspjeh u zivotu je da dudli tudju kurcinu da bi prezivio?

Imam ideju da stavim sahovnicu u WC solju tako da kad serem da serem na vas, sto mislite o tome?
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 09:25 AM   #127 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Vidim sve ovo sranje te napaljuje i dize ti mali kurac muslimanski. Trolu jedan homoseksualni, ovo je moj zadnji post upucen tebi. Nakon ovog ides na ignore listu, a predlazem da svi ucine isto. Dosta smo hranili ovog perverznog patuljka/idiota.

kaze "location: Schweden!"

Pa nemoj se sramiti! Napisi ko covjek Bosnia pa nek ekipa sa stranog foruma vidi odakle si ispuzao.

Btw nadam se da ti se mater, ona drolja muslimanska zamotala ko jebena mumija. Bolje da je, ili ce je vahabiti dovesti u red.

Reply With Quote
Old 03-09-2007, 10:31 AM   #128 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by D19
Vidim sve ovo sranje te napaljuje i dize ti mali kurac muslimanski. Trolu jedan homoseksualni, ovo je moj zadnji post upucen tebi. Nakon ovog ides na ignore listu, a predlazem da svi ucine isto. Dosta smo hranili ovog perverznog patuljka/idiota.

kaze "location: Schweden!"

Pa nemoj se sramiti! Napisi ko covjek Bosnia pa nek ekipa sa stranog foruma vidi odakle si ispuzao.

Btw nadam se da ti se mater, ona drolja muslimanska zamotala ko jebena mumija. Bolje da je, ili ce je vahabiti dovesti u red.

Haha kako vas palim mater vam jebem kurvatsku u picku onu sarenu.

Jebem li ti majku katolicku u onu picku razjebanu, tamo gdje joj je pop guro krst. Jebem li vam porod maternji kurvatsko/ustaski, sad kad ti dodjem dole ima da mi naguzis mamu svoju da joj utjeram karu do bubrega i da mi pjeva hrvatsku himnu. A kad svrsim hocu da mi prinese hrvatsku zastavu ili katolicki krst da ga zaspem spermom.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-10-2007, 12:47 AM   #129 (permalink)
Banned

Status: mrDali is offline
Quote:
Originally Posted by Adnan22
Sta bi vi kurvatski govnari imali da vam nije bilo Tita i sviju nas? Pitanje je bili mora i vidjeli, da vam nije nas dragi Tito poklonio sve i ako ste bili jedna obicna nacisticka pascad u drugom svjetskom ratu? Promisli se malo sareni proljevu......

To sto zivim u inostranstvu preko zime a dole preko ljeta, znaci da imam vise love pa ne moram kao ti da gledam kako mi mama i tata dudle tudje kurcine da bi mogao gace da kupim.
covjece, od toliko stvari koje mozes da kazes, gdje si nasao hrabrost za nesto ovako. da nije nama bilo Tita? a tebi? da ti nije bilo Tita vi bi morali jos uvijek na censusu da zaokruzite ono sto u stvari jeste, Srbin ili Hrvat. on vam je dao ono sto jeste, jihadski mujahedini kojim mjesta nema u evropi. hvali mu se svaki dan.

sada idi izdrkaj, gledaj crtane filmove prije spavanja i smiri se. ako to ne pomogne idi doktoru.
mrDali is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-10-2007, 03:16 AM   #130 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrDali
covjece, od toliko stvari koje mozes da kazes, gdje si nasao hrabrost za nesto ovako. da nije nama bilo Tita? a tebi? da ti nije bilo Tita vi bi morali jos uvijek na censusu da zaokruzite ono sto u stvari jeste, Srbin ili Hrvat. on vam je dao ono sto jeste, jihadski mujahedini kojim mjesta nema u evropi. hvali mu se svaki dan.

sada idi izdrkaj, gledaj crtane filmove prije spavanja i smiri se. ako to ne pomogne idi doktoru.

Pa pizda ti materina govnarsko kurvatska, ko vam je dao istru? ko vam je dao omis, makarsku i onoliko more? Sta mislis da bi vam saveznici ovako fino Kurvatsku popunili kad su vidjeli kakvi ste bili zestoki nacisti mater ti jebem popisanu? Ko vam je ulagao u turizam sa parama SVIJU NAS? Tito!

Picka ti materina nezahvalna i govnarska da ti nije bilo Tita nebi ni imao ono sto vam je dao i da nismo svi mi ginuli. A vi ste uvijek bili picke i prodate duse, spilili se sa nacistima da koljete svoj narod zato sto ste jedna obicna govna prodata. Jadni samo oni muslimani koji su vam vjerovali.

Mars ti u picku svoje kurvatske mame pseto jedno sareno.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules