Save
Random Shot: 

Welcome to the Sherdog Mixed Martial Arts Forums forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back  Sherdog Mixed Martial Arts Forums > Fight Discussion > Sprechen Ze Jive > Hrvatski thread - for Croatians

Reply

Sherdog Forums
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-02-2007, 11:23 AM   #101 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Status: Adnan22 is offline
[quote=praetorian982][quote=Adnan22]
Quote:
Originally Posted by praetorian982

Kad ćeš ići u Meku na ljetovanje majmune??? Jebem tebe i armiju BIH, to kaj vi ovdje ostavljate devize pomaže vas jer da nema Hrvata bosna bi gladovala. A ta tvoja famozna armija je pušila od svih u ratu, da nismo pristali na primirje s vama nebi nikaj od vas ni ostalo!! Ak ti je u bosni tak super vrati se nazad mamu ti jebem!!! Svi ste tamo kao imali 5 kuća, a neznate se ni potpisati... Smradovi jedni, otpad ljudski se razmilio po svijetu i sad se kurči s devizama, a u bosni ti mama nema kaj jest pa se kurva po kolodvorima. Da imaš kakvu školu vratio bi se doma iskapat piramide smrade!!

Haha cuj sad usranog ustaskog ljigavca, ispusili ste ko pascadi mala u hercegovini od armije BiH........poslali smo vam nazad mrtvacke kovcege familijama kad smo vas pobili kao bolesnu krmadi.

Pa krme jedno blentavo, Bosanci i Srbi vas hrane to je faktum ustaso jedna kretenska, i tvoja mama radi sa ugostiteljstvom.......ona lize nase kurceve u javnim kucama da bi ti imao internet. Nikad niste nista pametniji bili nego da budete nase kurve......i vasa Kurvatska je uvjek bila jedna jadna zemlja gdje smo se mi provodili a vi nam bili sluge.......tako ce uvjek i da bude.

Uvjek ste bili najveca govna i gamad bivse Jugoslavije, eno mama te ceka izgleda da joj je neki ceh napravio djete, brze idi sa tatom da platis ciscenje.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote

Old 03-06-2007, 06:48 PM   #102 (permalink)
Banned

Status: Towsonwrestling is offline
I have no problems with Croatians they are good people.
Towsonwrestling is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-06-2007, 11:26 PM   #103 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Nemam ni ja problema sa hrvatima..........ali sa ovim ustaskim pascadima to je druga stvar, do duse ustase nisu ljudi oni su mali sareni pavijani.

Last edited by Adnan22 : 03-06-2007 at 11:33 PM.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 04:49 AM   #104 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Status: D19 is offline
Quote:
Originally Posted by Adnan22
Nemam ni ja problema sa hrvatima..........ali sa ovim ustaskim pascadima to je druga stvar, do duse ustase nisu ljudi oni su mali sareni pavijani.
Ne mogu vjerovati, jos si tu ?!?

Ti si momak sve ovo shvatio pre ozbiljno. haha mrznja ti izlazi na usi, curi ti niz nos.

Evo sto sve radi kompleks manje vrijednosti.

Eno ti tvoje srbadlije pa s njima razgovaraj o smislu zivota, o MMA ako hoces. Nas se ostavi na miru.

Ili ti se mozda kurac dize na ove besmislene rasprave? Ako je tako, onda stvarno imas gadnih problema.

Pretpostavljam da te tamo u Svedskoj nekakvi lokalni pederi jebu u dupe, pa sad pred nama glumatas nekakvog serifa.

Razmisli malo. Nas prozivas kurvicama, koji smo ostali na SVOM, a ti sigurno dajes guzicu Svedjanima, kako bi kupio kilo kruha .

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 07:01 AM   #105 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

To je bas to sto nisi dobro razumio govno jedno ustasko. U ovoj zemlji imas sanse za normalan zivot da radis sam za sebe.........medjutim u vasoj Kurvatskoj vi ste osudjeni da se kurvate da bi se ulizivali turistima. Zivim ovde preko zime a dole ljeti sa lovom. Sta mislis ko vam dolazi na more i ostavlja pare? Cehonje? Slovaci?

Svabe nisam ni vidio, vidio sam medjutim tonu bosanaca i srbijanaca po dalmaciji. Doduse mozda se svabe vise interesuju za sjevernu Hrvatsku........ali ipak tamo nemate nista osim vukojebina kao sto je Lika i tako te ostale zadrte ustaske klozet solje od mjesta.

Ne mislim da raspravljamo ovde, niti imam potrebe da raspravljam sa sarenim ustaskim proljevom kao sto si ti, Malo vas samo podjebavam, ajde sada fino izvadi sliku svete gospe pa malo drkaj i nemoj zaboraviti da obrises dupe krstom.
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 07:19 AM   #106 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Eh Braco hrvati, negdje sam citao da je Mirko ustvari polu srbin......zar je to moguce da je nas Mirkonja polu ustasa a polu srbenda?
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 09:33 AM   #107 (permalink)
Banned

Status: boka is offline
Ti si cudo nevidjeno Adnan.Ovaki vokabular još nisan vidija ni cuja u životu a poznajen nekoliko stvarno vulgarnih ljudi.Toliko si gadljiv , da su te bice izbacili cak i iz BiH , di su psovke dio folklora...I necu ti jebavat majku, Alaha,Mohameda niti pisat kontra Bosne i Bosanaca , ali ti si stvarno kreten. Sad lipo uživaj , jebi mi sve po redu i javi se kad nam dojdeš na more, da stanem u red vikat zimmer frei.

Last edited by boka : 03-07-2007 at 09:54 AM.
boka is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 10:32 AM   #108 (permalink)
Banned

Adnan22's Avatar

Da ti pravo kazem ne idem po Slovenackom moru........kad idem dole prespavam u hotelu kod Maribora i to je to.

Sta ces ti vikati prase jedno polu kurvatsko? Ima da zacepis taj supak sto ti raste ispod nosa kad su oko tebe ljudi koji te hrane. Kakvi su ti to izrazaji majku ti jebem franjevacku? Cuja? Nisan? Mislis Nissan auto? Gdje si ti isao u skolu, mora da je Tito napravio dom kulture u tvojoj vukojebnoj selendri gdje ti je tata zdero pive a ti se igrao sa slovaricom.

Kud vas nismo otpremili na goli otok majku vam jebem nacisticku u picku!
Adnan22 is offline  | 

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 01:00 PM   #109 (permalink)
D19

Blue Belt

D19's Avatar

Status: D19 is offline
Ocito te braca Svedjani gadno diskriminiraju kad plazis na hrvatski forum, kako bi uspostavio komunikaciju.

Vidis kako naoko "liberalni" Svedjani mogu biti okrutni prema sirotom bosancu, koji trbuhom za kruhom odlazi u dalek svijet.

Nemam nista protiv Bosanaca, al moram ti reci da si primitivac iliti zaostala seljacina.

Mozda ti je neki masni Svedjanin turnuo onu svoju skandinavsku kurcinu u dupe, pa si malo izgubio osjecaj za realnost.

Koliko ja pratim mma Mirko i dalje nosi kockaste gace. Ne pamtim da je ikad nosio polu mjesec ili neki cetnicki simbol. Prica zavrsena.

Reply With Quote
Old 03-07-2007, 10:48 PM   #110 (permalink)
Banned

Status: mrDali is offline
sta mislite o zelgu u pride. da li ce da uspije kao mirko?
ja mislim da bi mogao. neznam dali ima "prirodnog" talenta kao mirko ali je poceo MMA puno mladji i u zadnjih par godina se puno poboljso.
mrDali is offline  | 

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules