Quote:
|
Originally Posted by Law
Još jednom ponavljam kako mi te je jako žao, vidim da imaš traume i zbog toga što te niti u pionire nisu htjeli primiti, vjerojatno si već onda iskazivao ovakvu mržnju koju imaš prema ljudskom rodu. Ja na svu sreću sam bio primljen u pionire i baš mi je bilo lijepo. Ne nisu me roditelji vodili kod svečenika jer je moj otac bio vojno lice, Titov vojnik, a djed mi je bio u partizanima, tako da su kod nas u kući Tito i JNA bili vjera.
Žalim te, iskreno te žalim jer nikakvu vrstu ljubavi ti nisi osjetio pa čak ni Titovu, strašno strašno mora da ti je bilo odrastati tako usamljen i sam. Napušten od svih sjedio si u kutu neke sobe i smišljao mržnju prema svima i osvetu prema svima koji te nisu voljeli kao malog.
Ali nadam se i vjerujem da ćeš možda jednog dana postati ljudko biće barem na 5 minuta.
|
Haha, vidi ustaskog potomka sto se izvlaci, sad je odjednom bio pionir i Dido Marinko u partizanima. Nevjerujem da su bas primali ljigave ustasine u partizane pa prema tome sumnjam da ti je djed bio u partizanima. Kurvati su masovno isli u Ustase jer ste prodate duse, uvjek bili i uvjek ce te i biti.
Tata ti je vjerovatno bio u JNA i sanjao o vremenu kada ce imati sansu da opet kolje svoje komsije kao sto mu je i otac radio u Ustasama za vrjeme drugog svjetskog rata. To je vasa Hrvatska kultura, nacizma..... a ti si sjedio kod djeda i slusao o njegovim pustolovinama kada je ulazio u sela sa "U" na glavi i masakrirao civile. To su ti bile bajke za djecu kao i svakom kurvatskom djetetu, ili "Kurvaticu".
Vi ste kurvati jedna obicna bjeda, da vam nije drug Tito poklonio more sada bi lunjali kao pascadi po ulicama
Krivo ti je moj kurvate zato sto si potekao iz familije Ustasa.......to je jedna prljava sramota, to ti nece nijedna laz oprati.