View Single Post
Old 03-16-2007, 10:00 AM   #155 (permalink)
Law

White Belt

Status: Law is offline
Quote:
Originally Posted by Adnan22
E slusaj da ti kazem govno jedno ustasko, nisam ti ja kriv sto te je tata slao katolickom popu da te guzi, to je problem tovjih roditelja. Titovo ime nemoj da spominjes tim svojim razjebanim kurvatskim ustima jer nevrijedis. Ti si isti onaj ustaski potomak koji je sjedio i slusao kako mu dido Marinko prica kako je 1940-ih godina klao ljude i slao ih u jasenovac, prema tome nemoj da gadis ime Josipa Broza i Jugoslavije tim svojim razdrkanim ustaskim zvaljama.

Ti si jedan obicni bezvrijedni kurvatski dzukac bez imalo manira, vi ste ovde svi govna i tretiram vas kao govna, ima nekih izuzetaka ali rijetko. Prodate duse ustaske, naguzili ste se njemackoj..............do duse da vam nije bilo svabe koji vas je guzio nebi vam ni bilo Kurvatske "Danke Deutchland" tako je pjevala drzava kurvi.

Još jednom ponavljam kako mi te je jako žao, vidim da imaš traume i zbog toga što te niti u pionire nisu htjeli primiti, vjerojatno si već onda iskazivao ovakvu mržnju koju imaš prema ljudskom rodu. Ja na svu sreću sam bio primljen u pionire i baš mi je bilo lijepo. Ne nisu me roditelji vodili kod svečenika jer je moj otac bio vojno lice, Titov vojnik, a djed mi je bio u partizanima, tako da su kod nas u kući Tito i JNA bili vjera.

Žalim te, iskreno te žalim jer nikakvu vrstu ljubavi ti nisi osjetio pa čak ni Titovu, strašno strašno mora da ti je bilo odrastati tako usamljen i sam. Napušten od svih sjedio si u kutu neke sobe i smišljao mržnju prema svima i osvetu prema svima koji te nisu voljeli kao malog.

Ali nadam se i vjerujem da ćeš možda jednog dana postati ljudko biće barem na 5 minuta.
Law is offline  | 

Reply With Quote